24/1/12

Assumpta & Pere

L'agost del 2011 vaig fer les fotos d'una súper boda que va durar dos dies. El primer dia els núvis es van casar a Sitges, Al Palau Maricel, un esplèndit edifici modernista amb vistes al mar. La cerimònia va ser molt íntima, només hi va assistir la família. Després van anar cap a Sant Pere de Ribes, a una majestuosa casa, també modernista, on van fer un aperitiu i després sopar a l'aire lliure. L'endemà, dissabte, la família va marxar i van arribar els amics de la parella. Van dinar al costat de la piscina, on després es van remullar tots al ritme de la música del Dj. Una bona festassa de dia. I a la nit, van sopar a la llum de les torxes. Realment, va ser una boda fabulosa.
-----------------------------------------------------
El Agosto del 2011 hice las fotos de una super boda que duró dos días. El primer día los novios se casaron en Sitges, en el Palau Maricel, un espléndido edificio modernista con vistas al mar. La cerimonia fue muy íntima, sólo asistió la familia. Luego fueron a Sant Pere de Ribes, a una majestuosa casa, también modernista, dónde hicieron un aperitivo y luego cenaron al aire libre. Al día siguiente, sábado, la família se marchó y llegaron los amigos de la pareja. Comieron al lado de la piscina donde luego se remojaron al ritmo de la música del Dj. Una buena fiesta de día. Y por la noche, cenaron a la luz de las antorchas. Realmente, fue una boda fabulosa.


























































































































































































































8 comentaris:

  1. El lloc em sembla brutal, i les teves fotos mooooooooolt xules...
    (Això sí, et prefereixo en color... En b/n, com que perd molt la teva feina) ^_^

    ResponElimina
  2. Gràcies, Noe!! :) Els llocs eres realment espectaculars, jo no podia parar de flipar.
    Sí? Millor en color? Jo és que veic fotos en color i altres en b/n. Per exemple, no em sé imaginar la fotos de la làmpara en color.
    Però vaja, que mola el teu comentari :))

    ResponElimina
  3. Per què surten així de juntes les línies escrites? Horror!

    ResponElimina
  4. Arès, em semblen unes fotos genials i un casament súper guai! Sense pompositats, sense tota la ristra de convidats que normalment hi són per quedar bé, al mig de la natura... Com mola!

    Simple curiositat: et vas quedar els dos dies amb ells?

    ResponElimina
  5. que pasada de sitio no?? y la idea de la piscina me parece genial para una celebracion asi!!

    ResponElimina
  6. Sara, gràcies! :) Sí, el casament va ser realment guapíssim, van convidar a qui realment volien, i em va semblar una idea collonuda fer primer una festa amb la família i una altra amb els amics. No, jo no vaig dormir amb ells, el primer dia vaig estar fins al vespre, i el segon vaig anar a l'hora de dinar i després a l'hora de sopar. Hauria estat bestial poder dormir a aqueslla casa, eh? Les habitacions (i tot) eren una passada!

    ResponElimina
  7. @Bea! Síiiii, una autèntica passada de lloc! De fet, els dos ho eren. Em sento tan afortunada treballar i poder veure aquestes meravelles... I lo de la piscina ja "se sale de madre", ajajajajjajaa. Tu imagina't!!!!

    ResponElimina
  8. M'encanten les fotos, són tan lluminoses! Flipo com aconsegueixes captar la llum, els hi dona tanta força!
    El lloc... espectacular!

    ResponElimina